Vi söker ungdomsledare på 75%

Ungdomsledare 75%

Vi söker dig som vill finnas med i vårt barn- och ungdomsarbete!
Varje vecka har vi UV-scout, barnkör, tonår, söndagsskola, ekumenisk konfirmation, hemgrupp och KRIK.
Här önskar vi att du, tillsammans med våra ideella ledare, finns med och bygger relationer, formar lärjungar samt planerar och håller i aktivitet och andakter. En central uppgift är att bygga relationer med barn och tonåringar samt att vara en ledarkollega. Du kommer också att vara en viktig del i vårt gudstjänstliv.

Vi söker dig som vill arbeta i team tillsammans med våra två pastorer och som gärna spenderar tiden med ungdomarna. Vi ser att du är en person som är trygg i dig själv och din tro på Jesus.

Vi ser gärna att du har B-körkort och har gått någon form av bibelskola.

Anställning
Tjänsten är på 75% och vi önskar gärna att du kan börja i samband med tonårslägret på Böda v. 33.

Vill du veta mer?
Vi berättar gärna mer om oss och lyssnar gärna till vem du är och vilka gåvor du har. Hör gärna av dig!

Stefan Elg, personalansvarig, 070-924 19 79, stefanelg6505@gmail.com
Rut Rydberg, pastor, 070-475 00 14, rut@vetlandallianskyrka.se

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 19 april till
stefanelg6505@gmail.com
Ansökningarna behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs gärna mer om oss på facebook.com/vetlandaallianskyrka