Vi erbjuder dig som går i åk 8 konfirmationsläsning i samarbete med Missionskyrkan.

I Konfirmationsundervisningen får du ställa dina egna frågor om livet, tro, Gud, varför mm.Vi presenterar kristen tro och vem Jesus Kristus är. Tillsammans funderar vi, genom samtal och studier, på vad som är viktigt och vad kristen tro kan betyda.

Konfirmationsundervisningen är naturligtvis öppen för alla, du behöver alltså inte vara med i någon annan verksamhet för att vara konfirmand hos oss

Förutom de vanliga veckoträffarna innehåller läsningen: Regelbundna besök i Allians- och Missionskyrkans gudstjänster. Två kortare hajker (höst och vinter) och ett läger under våren. Hajkerna kostar ca 150 kr/st och lägret ca 900 kr. I övrigt är läsningen avgiftsfri.