Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/f/2/vetlandaallianskyrka.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

V Ä L K O M M E N  T I L L  K O N F I R M AT I O N !

För dig som går i årskurs 8.

Konfirmation har länge varit en tradition i Sverige. Från början var det ett tillfälle i Svenska kyrkan där man fick läsa ett år och sen bekänna den kristna tro som man som barn döpts till.

I vårt sammanhang ser vi konfirmationen som ett tillfälle att få lära känna den kristna tron och Bibeln mer, och lära känna anda ungdomar.

Vi har även en konfirmationshögtid på slutet. Den är en avslutande fest och förbönstund men inte en bekännelsehandling.

U P P L Ä G G

• Vi träffas torsdagar kl. 16-18.
  • Vi startar varje träff med fika.
  • Träffarna innehåller undervisning, samtal, lekar, studiebesök och andakter.
  • De som håller i undervisningen är pastorer och ungdomsledare i de olika församlingarna.

I N F O

• Informationskväll 6/9 kl. 19.00 i Allianskyrkan.
  • Vi kommer inleda med en härlig hajk, 28-30 sept, för att lära känna varandra.
  • Under året talar vi om kristen tro och vad den betyder för oss idag.
  • Undervisningen varvas med samtal och lekar.
  • Vi kommer delta i gudstjänster.
  • I slutet av våren åker vi på konfirmationsläger.
  • Året avslutas med konfirmationsfest och högtid, 18-19 maj 2019.
  • Det kostar inget att delta i konfan men en avgift till självkostnadspris tas ut i samband med hajker och läger.

A N M Ä L A N

Sista anmälan 11 september

Anmäl dig till:

Sven Ökvist
sven@vetlandaallianskyrka.se

Anna Karlsson
anna.karlsson@vetlandamissionskyrka.se

Jonas Wilhelmsson
jonas.wilhelmsson@vetlanda.pingst.se

Ladda ner vår folder om konfirmationen!

28 juli, 2019
  • Gemensam gudstjänst i Allianskyrkan

Predikan: Linda Andersson. Organist: Anita och Lennart Gunnarsson. Sång: Anita Lindén. Mötesledare: Elin Ljunggren. Omsorgsgrupp: 7. Dataansvarig: Jakob. Ljudtekniker: Jörgen