Att fira gudstjänst är en central del i församlingens liv. Det är att
tillsammans göra det som är en av bitarna i den stora frågan om livets mening och mål, att tillbe och ära Gud.

Gudstjänsten är då den fungerar på rätt sätt en mötesplats i ordets bästa bemärkelse. Här möts vi som människor och vi möter också Gud. Genom predikan, sång, vittnesbörd, bön etc. löper förhoppningsvis den röda tråden, mötet mellan det mänskliga och det gudomliga. Där tror vi gudstjänsten kan möta våra djupa behov och vår längtan efter gemenskap med såväl Gud som människor.

I våra gudstjänster hoppas vi att du ska känna dig välkommen som du är. Vi strävar efter att få variation och mångfald genom att ha olika typer av gudstjänster t.ex. tillsammansgudstjänster, temagudstjänster, sång- och samtalsgudstjänster och gudstjänster mer inriktade på bön- och lovsång. Vi försöker också variera gudstjänsterna genom att ha många engagerade inom t.ex. sång, musik och mötesledning.

I samband med gudstjänsterna hålls också söndagsskola för barnen.
Vi brukar också alltid erbjuda möjlighet att dricka kyrkkaffe i
Alliansgården efter gudstjänsten för att få tid till gemenskap.