Anställda

Arbetar 50%
rut@vetlandaallianskyrka.se

Född
I Tidaholm i Västergötland.

Familj
Gift med Markus och vi har två döttrar och en son, Tove född 2012, Liv född 2014 och Olle född 2018. Markus är lärare och jobbar på Mariannelunds folkhögskola.

Utbildning
På gymnasiet gick jag naturvetenskapligt program. Efter det läste jag på bibelskola på Götabro (utanför Kumla/Örebro) med inriktning på församlingstjänst. Där ingick ett halvårs praktik i församling som jag hade på Öckerö utanför Göteborg i Nimbus – Öckerö Missionsförsamling. Där arbetade jag sedan ytterligare 2 år som ungdomsledare. Sen har jag läst min pastorsutbildning, först två år på Korteboskolan i Jönköping och sedan två år på Örebro Teologiska Högskola.

Bott
Tidaholm, Öckerö, Jönköping, Örebro, Åsbro och Vetlanda.

Intressen
Jag tycker om att umgås med min familj, träffa vänner, spela brädspel och laga mat. Jag gillar att läsa på om och upptäcka vilka val jag kan göra i min vardag för att ge min familj en giftfriare tillvaro.

Arbetat som
Reklamutdelare, tidningsdistributör, ungdomsledare, på Bödagårdens camping, i ett par olika livsmedelsbutiker, som vikarie i skola och förskola och som pastor.

Hoppas
“Att stå stadigt i kärlekens grund så att vi tillsammans kan ta till oss Kristus kärleks oerhörda dimensioner. Erfara dess vidd! Pröva dess längd! Loda dess djup! Känna dess höjd! Leva till fullo, fylld av Guds fullhet. Gud kan göra allt, långt mycket mer än vi någonsin kan tänka eller ana eller be om ens i våra vildaste drömmar! Han verkar inte genom att köra med oss utan genom att påverka oss inifrån, genom sin milda Ande i vårt innersta” (fritt återgivet från Ef 3:13-20, The Message)

David Fouladi
(Ungdomspastor / Pastor)
david@vetlandaallianskyrka.se

Född
Är född och uppvuxen i marknadsstaden Värnamo.

Familj
Två föräldrar och två syskon, och alla bor i varsitt landskap.

Utbildning
Efter gymnasiet så gick jag ett år på Bibelskola Livskrafts Bibellinje.
Har läst teologi i fyra år (teol. kand.) på Örebro Teologiska Högskola.
Läser just nu psykoterapi på S:t Lukas utbildningsinstitut i Göteborg.

Bott
Värnamo, Aneby (Ralingsåsgården), Örebro och nu Vetlanda.

Intressen
Uppskattar verkligen god mat, men framförallt att tillaga den. Charkdisken är en svaghet. Ett nytt intresse jag har är också jakt. Och om jag har tid och ork läser jag gärna lite djupare litteratur.

Arbetat som
Hamburgerflippare på BK
Receptionists på Hjälmargårdens camping
Industriarbetare på Tidsam
Boendestödjare på HVB-hem för ensamkommande
Skötare inom Rättspsykiatrin

Hoppas
Att vi ska våga vara mer sårbara som människor, och detta kräver mycket mod. Men det är något nödvändigt för att få en fördjupad relation med Gud, komma närmre varandra som människor och lära känna oss själva bättre.

11 november, 2019
  • Däckbyte UV

12 november, 2019
  • Popcorn övning

Plats: Allianskyrkan

• UV-Scout & Mini-UV

13 november, 2019
  • Bön för alla

14 november, 2019
  • Konfa i Pingstkyrkan

15 november, 2019
  • Tonår

16 november, 2019
  • Missionsauktion

Ulf Andersson leder auktionen
    servering med lotteri försälj. 16.00-17.00
    17.00 Auktion börjar

17 november, 2019
  • Söndagsskola

Genomgång julmusikal

Predikan: Rut Rydberg. Organist: Cicci. Sång: Stefan, Helena och Cicci. Mötesledare: Thomas Bergdal. Omsorgsgrupp: 7. Dataansvarig: Robert . Ljudtekniker: Jörgen

• Församlingsforum i Alliansgården

Församlingsforum i samband med kyrkfikat.
    "Hur viktig är församlingen för oss"
    Samtal och bön under ledning av Stefan Elg

• Adventskören över