Välkommen att sjunga i Barnkören ”Popcorn”!

För dig som fyller fem år eller mer i år finns möjligheten att sjunga i barnkör.

Vi vill vara en barnkör med mycket glädje där alla får vara med som man är och att alla känner att de duger. Visst vill vi att det ska låta bra, men glädjen och gemenskapen är mycket viktigare än att alla toner blir rätt.

Förutom att sjunga på gudstjänster och andra arrangemang brukar vi åka på ett barnkörläger varje vår.

Vi tycker det är jättekul att just DITT barn vill vara med och sjunga med oss!

Vi övar varannan tisdag, jämna veckor, mellan kl 17.15-18.00

Vi börjar vårterminen 2020 tisdagen den 21 januari

Program våren 2020

PopCorn program våren 2020 (kommer snart)

Övrig information

Infolapp om Allianskyrkans barn och ungdomsgrupper VT20

Medlemsavgift

Vi tar ut en medlemsavgift på 60 kr per deltagare/år. Den som betalt medlemsavgiften får del av en försäkring som gäller våra medlemmar under våra aktiviteter. Medlemsavgiften betalas in i början av vårterminen på Vetlanda Alliansförsamlings bankgiro: 494-9418, glöm ej märka betalningen med deltagarens namn. Läs mer här!

Julframträdande på Vetlanda torg 22 december 2018.

Barnkörsläger med ca 100 barn och ledare i Vetlanda Allianskyrka 17-18 mars 2018.

Vill du veta mer så ta gärna kontakt med oss!

Sara Svahn
sara.swahn@gmail.com