Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/f/2/vetlandaallianskyrka.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

UV-Hajk 2019

Den 11-12 maj, lördag fm-söndag fm åker vi på HAJK till Flögensborg, Näsby.

Vi återkommer med exakt tid och samlingsplats för lördagen då tanken är att varje patrull ska planera själva hur de vill ta sig till Flögensborg. Några patruller kommer vandra och några kommer ev. fixa annat färdmedel. Scouterna får även vara med och planera vad de vill äta för lunch under turen till Flögensborg (Planering sker på patrullkvällen 9 april). Räkna med att samling blir antingen i kyrkan eller på annan plats kring Vetlanda under lördag fm runt 10 tiden.

Vi umgås, har roligt tillsammans, har lägerbål, andakt, mörkerspårning (om man vill), ljusvandring, roliga aktiviteter på lördagen och äter en massa gott utomhus i naturen.

Mini-UV sover i militärtält och UV-scout sover i vindskydd. Vi eldar under natten för att det ska bli varmt och skönt. Ledarna sitter eldvakt på natten.

Att packa med

• Sovsäck och liggunderlag!
  • Varma kläder
  • Sköna skor att gå i
  • Stövlar och regnkläder
  • Ombyte
  • UV-skjorta (alla som har)
  • Ficklampa
  • Hygienprylar som tandborste, handduk, tvål mm

Lämna mobilen hemma och ring något av följande nr för att komma i kontakt med ert barn. Självklart finns även telefon att låna om ert barn behöver ringa hem. 073-3342846 (Herman)  070-9241979 (Stefan)

Anmälan senast tisdagen den 30/4.

Klicka här för att anmäla dig till årets hajk!

Hajkavslutning/gudstjänst

Föräldrar och syskon är välkomna på hajkavslutningen/hajkgudstjänsten på söndagen kl.11.00.

• Gudsjänst för hela församlingen med andakt, sång och märkesutdelning.
  • Kom och se hur vi haft det och vad vi gjort tillsammans under hajken.
  • Servering efter gudstjänsten.
  • Vi river och återställer hajkplatsen.

Välkommen!

Avgift

175 kronor, betalas till Bankgiro 494-9418 som tillhör Vetlanda Alliansförsamling senast 5 maj. OBS! Glöm ej märka betalningen med ”hajk” och deltagarens namn. Har ni inte betalat medlemsavgiften på 60 kr per deltagare/år så passa på att göra det samtidigt. Läs mer om medlemsavgiften här!

Hajkplats

I det mycket vackra och idylliska Näsby ligger församlingens sommarhem Flögensborg, strax intill Näsby kyrka. När den lilla missionsförsamlingen i Näsby upphörde med sin verksamhet på 1960-talet fick Alliansförsamlingen i Vetlanda överta det gamla missionshuset.

Bild på flögensborg

Vägbeskrivning: I Sävsjörondellen kör mot Sävsjö sedan direkt höger mot Hällinge/Näsby. Vid Hällinge gård höger mot Näsby. Efter ca 2 km ligger Flögensborg på högersidan, strax efter Näsby kyrka. Hör av er om ni har svårt att skjutsa era barn, så kan vi försöka samordna skjuts

Klicka här för att läsa mer om Flögensborg!

Frågor

Har du frågor kan du vända dig till någon av oss ledare eller Herman på 073-3342846 eller via e-post till uvscout.vetlanda@gmail.com

Mvh UV-ledarna

19 juni, 2019