Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/f/2/vetlandaallianskyrka.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

UV-Hajk 2018

Den 20-21 april, fredag kväll till lördag kväll åker vi på HAJK till Flögensborg, Näsby.

Samling kl 17.00 i Flögensborg.

Vi umgås, har roligt tillsammans, har lägerbål, andakt, mörkerspårning (om man vill), ljusvandring, roliga aktiviteter på lördagen och äter en massa gott utomhus i naturen.

Mini-UV sover i militärtält och UV-scout sover i vindskydd. Vi eldar under natten för att det ska bli varmt och skönt. Ledarna sitter eldvakt på natten.

Att packa med

• Sovsäck och liggunderlag!
  • Varma kläder
  • Stövlar och regnkläder
  • Ombyte
  • UV-skjorta (alla som har)
  • Ficklampa
  • Hygienprylar som tandborste, handduk, tvål mm

Lämna mobilen hemma och ring något av följande nr för att komma i kontakt med ert barn. Självklart finns även telefon att låna om ert barn behöver ringa hem. 073-3342846 (Herman)  070-9241979 (Stefan)

Anmälan senast tisdagen den 17/4.

Klicka här för att anmäla dig till årets hajk!

Hajkavslutning

Föräldrar och syskon är välkomna på hajkavslutning på lördagen kl.17.

• Kom och se hur vi haft det och vad vi gjort tillsammans under hajken.
  • Vi river och återställer hajkplatsen
  • Andakt & Sång
  • Vi äter korv tillsammans (frivillig avgift/gåva till UV-kåren)

Välkommen!

Hajkplats

I det mycket vackra och idylliska Näsby ligger församlingens sommarhem Flögensborg, strax intill Näsby kyrka. När den lilla missionsförsamlingen i Näsby upphörde med sin verksamhet på 1960-talet fick Alliansförsamlingen i Vetlanda överta det gamla missionshuset.

Bild på flögensborg

Vägbeskrivning: I Sävsjörondellen kör mot Sävsjö sedan direkt höger mot Hällinge/Näsby. Vid Hällinge gård höger mot Näsby. Efter ca 2 km ligger Flögensborg på högersidan, strax efter Näsby kyrka. Hör av er om ni har svårt att skjutsa era barn, så kan vi försöka samordna skjuts

Klicka här för att läsa mer om Flögensborg!

Avgift

175 kronor, betalas till Bankgiro 494-9418 som tillhör Vetlanda Alliansförsamling senast 17 april. OBS! Glöm ej märka betalningen med ”hajk” och deltagarens namn. Har ni inte betalat medlemsavgiften på 60 kr per deltagare/år så passa på att göra det samtidigt. Läs mer om medlemsavgiften här!

Frågor

Har du frågor kan du vända dig till någon av oss ledare eller Herman på 073-3342846 eller via e-post till uvscout.vetlanda@gmail.com

Mvh UV-ledarna

12 februari, 2019
  • Spelkväll i kyrkan för alla barn och ungdomsverksamheter

13 februari, 2019
  • Bön för alla

15 februari, 2019
  • Tonår

Sportlov

17 februari, 2019
  • Söndagsskola

Gruppindelad Söndagsskola. Guds löfte till Abraham.

• SAM - bön och offerhelg

Predikan: Mats Karlsson. Organist: Maggan. Sång: MIX (Maggan). Mötesledare: . Omsorgsgrupp: . Dataansvarig: . Ljudtekniker:

• KRIK

Plats: Iscar Arena