TONÅR

Tonår är till för dig som går i 7:an eller är äldre.

Vi träffas på fredagar kl 19, om inget annat står på programmet.
Upplägget för kvällen varierar men vi har alltid en aktivitet, gott fika och en andakt.  (En andakt innebär att någon säger något kort om Jesus och så ber de som vill en bön.) Aktiviteten kan vara i princip vad som helst…filmkväll, matlagning, någon sport, uteaktiviteter, besök hos andra tonårsgrupper eller någon helt galen tävling!

Vi som är ledare på Tonår vill att du ska ha roligt tillsammans med nya och gamla vänner! Vi hoppas att Tonår ska få vara en trygg plats där du kan vara dig själv. Vill vi också ge dig en chans att ta reda på mer om vad det innebär att vara en kristen. Till oss får du mer än gärna ställa dina frågor!

Medlemsavgift

Vi tar ut en medlemsavgift på 60 kr per deltagare/år. Den som betalt medlemsavgiften får del av en försäkring som gäller våra medlemmar under våra aktiviteter. Medlemsavgiften betalas in i början av vårterminen på Vetlanda Alliansförsamlings bankgiro: 494-9418, glöm ej märka betalningen med deltagarens namn. Läs mer här!

VÄLKOMMEN!

Om du undrar över något hör av dig till oss!

sven150px
Sven Ökvist