Smågrupp

I en församling möts man till större samlingar som gudstjänster och liknande. De är en viktig del av gemenskapen och livet i församlingen. Men det är också viktigt att alla som önskar har möjligheten att finnas med i en mindre grupp där gemenskapen med några få kan gå mer på djupet, där man kan ha mer samtal om tron och livet och också be för och med varandra. För en del är ledargruppen inom en verksamhet en sådan gemenskap, andra har den i sin omsorgsgrupp, på måndagsträffen eller….

I vår församling finns också det vi kallar ”Livsnära smågrupper”, grupper där gemenskap, samtal och bön står i fokus.

Det finns också grupper igång idag för dem som är unga vuxna eller som kanske känner sig lite mer eller mindre medelålders. Grupperna är naturligtvis öppna för att ta emot nya vänner som önskar en sådan gemenskap. Växer grupperna sig så stora så man tycker det börjar bli lite för många för att samtala, delar man sig helt enkelt i två och växer vidare…

Är du intresserad av en sådan gemenskap eller vill veta lite mer kontakta då vår pastor så berättar han gärna mer.